Zápas přitom nezačal pro domácí vůbec dobře. Už v osmé minutě musela ze zápasu odstoupit gólmanka Macounová, která dostala v souboji pořádnou ránu do oblasti hrudníku a žeber a odcestovala na vyšetření. Do branky tak musela Klára Skřivánková, pro kterou to ale nebyla letos novinka.

Branky v Krnsku padaly až po přestávce. Domácí poslala do vedení po krásné individuální akci Laryšová. Hosté ale za deset minut srovnali zásluhou Císařové. Závěrečné drama mělo nakonec sladkou tečku pro domácí. Zápas v jejich prospěch totiž rozhodla gólem v první minutě nastavení Bíbrlová.

Před posledním podzimním kolem tak po další výhře patří hráčkám Mladé Boleslavi lichotivé čtvrté místo, když se bodově dotáhly právě na třetí Příbram.

Jivina – Druhé domácí utkání v řadě vyhrála také o patro níže děvčata DFK Mnichovo Hradiště. Ta se dokázala oklepat z porážky 0:7 od rezervy pražské Sparty a na domácím hřišti na Jivině smetla Třebestovice výsledkem 5:0. Čtyřmi góly se o vítězství postarala útočnice Barbora Zejbrdlichová.

Sporting MB – Příbram 2:1 (0:0)

Branky: 55. Laryšová, 90.+1 Bíbrlová – 67. V. Císařová. Rozhodčí: Sobalík. ŽK: 0:0. Diváci: 50.
Boleslav: Macounová (8. Skřivánková) – Kloučková (46. Kvapilová), Havlová, Kyptová, Kyzivátová, Uhlířová (80. Střelečková), Bíbrlová, Laryšová (80. Kohlová), Machačová (50. Kiceluková), Mouchová, Blažková.
Příbram: Vacíková - Vavrušková, Jungová, I. Císařová, V. Císařová, Krůtová (80. Boukalová), Kopáčková (60. Dvořáková), Dědinová, Spilková, Řezaninová (80. Řezáčová), Pilousková.

Dvacetiletý fotbalista Libor Holík (ve žlutém dresu) se proti Spartě blýskl výborným výkonem.
Jsem moc rád, že jsem proti Spartě dostal šanci, těší Libora Holíka
Olomoucká Sigma slaví senzační obrat v Karviné
Esa z lavičky zářila. Hráli jsme na riziko a doufali, popsal olomoucký Texl