Vlastně po celé utkání působili fotbalovějším dojmem a měli i více ze hry. Zejména v prvním dějství si ale vytvořili několik šancí, a nebýt skvělého výkonu domácího gólmana Drážka, mohli si pojistit rozhodující náskok. „První poločas jsme hráli špatně. Museli jsme hrát na tři obránce kvůli zranění, která nás postihla. Hráči to nemají zažité, a tak jsme v obranné fázi často propadali,“ hodnotil poločas kouč Nespek Jaroslav Tesař. 


Jeho protějšek Marek Zárybnický litoval možností, do jakých se dostali hlavně Mezera (tyčka), Rys, Voříšek či Vašek. „Šancí jsme měli víc, ale tutové určitě čtyři. Ale vepředu máme hlavně mladé kluky a ti potřebují nabrat zkušenosti. Vzhledem k tomu, že nás fotbal dál baví a trénujeme i ve dvaceti, tak si myslím, že to přijde,“ mínil trenér Spartaku Marek Zárybnický. 

HC Příbram - Jesenice.
Hokejisté si fauly raději vyříkali hned
Nedělní úklid v Brdech.
Padesátka lidí přišla uklízet do Brd


Po obrátce už se fotbal moc nehrál. Hru kouskovaly fauly (hlavně hostující útočné) a domácí se díky dvěma penaltám prokousali k rozhodujícímu náskoku. První za ruku Suchého hosté nezpochybňovali, druhou za padnutí domácího útočníka na Ševra už ano. A. Rampa pak korigoval po vyšachování obrany, ale další možnosti Ryse a Matějky už gólem neskončily a Spartak odjel z prázdnou. „Bohužel, ale hlavně nesmíme a nebudeme brečet nad penaltou. Kdybychom do půle dali góly, mohli se domácí stavět na hlavy,“ dodal Marek Zárybnický. 

Nespeky – Spartak Příbram 2:1 (0:0)

Branky: 61. a 81. Urban (obě z PK) – 86. A. Rampa. Rozhodčí: Dohnal.
Spartak: Solnař – Mezera (76. Červeňák), Suchý, Ševr, Machač (56. Hájek) – A. Rampa, M. Rampa (82. Matějka) – Voříšek (56. Mora), Rys, Vašek (76. Pazderník) – Bábíček.