Příbram do utkání, které se odehrálo na umělé trávě, vstoupila skvěle a už v 10. minutě vedla po trefě Matouška. I v dalším průběhu prvního dějství byla Příbram aktivnější a vytvářela si více šancí. Do přestávky však žádnou další využít nedokázala. Hráči Bohemians si vytvořili pouze jednu zajímavou příležitost, tu ale lapil příbramský brankář Kočí. V poločase tak byl stav 0:1.


Hned po přestávce mohl nejdříve vyrovnat Káš, ale jeho hlavička mířila jen těsně vedle branky Ondřeje Kočího. Poté opět přebrala iniciativu Příbram, která ve 48. minutě dokázala díky zkušenému Tarczalovi navýšit skóre – 0:2.

Ilustrační foto
Medaile pro žáky a žákyně příbramských judistů


To ale nebylo všechno. Za další tři minuty si střelou na zadní tyč prosadil podruhé v zápase Matoušek a bylo to 0:3. Příbramští fotbalisté ale stále ještě neměli dost. V 60. minutě přidal Jiří Januška čtvrtý gól. Po něm za dalších pět minut podruhé v zápase skóroval Tarczal a bylo to už 0:5.

Spartak Příbram porazil Lhotu. V její sestavě nechyběl Roman Bednář.
Spartak Příbram porazil Lhotu. V její sestavě nechyběl Roman Bednář


Poté se zápas už jen dohrával, protože Příbram si v klidu hlídala náskok a Bohemians se nedařilo. Šanci na hattrick měl ještě v závěru Matoušek, ale další branka už nepadla. I tak Příbram nadělila Bohemians nepopulárního „bůra“ a zvítězila počtvrté v řadě. „Udrželi jsme vítěznou sérii navíc jsme podali perfektní výkon. Jdeme zápas od zápasu a protlačili jsme se již na druhou příčku v tabulce. Prioritou je však samozřejmě A mužstvo,“ řekl pro klubový web dvougólový Jan Matoušek. 


Bohemians Praha 1905 jun. – 1. FK Příbram jun. 0:5 (0:1) 


Branky: 9. a 51. Matoušek, 48. a 65. Tarczal, 60. Januška.
1. FK Příbram jun.: Kočí – Průcha, Květ (71. Hloušek), Holý, Vávra, Tarczal, Ric (60. Jandera), Černý, Laňka (46. Antwi), Matoušek, Januška.