Blažek, který je v současnosti marketingovým ředitelem futsalistů pražské Sparty včera potvrdil, že přijmul nabídku na trenéra brankářů v Mladé Boleslavi. „Je to pravda, dostal jsem nabídku a nabídky z první ligy se neodmítají, řekl pro isport brankář, který část své kariéry strávil také v Příbrami.


Pozici trenéra brankářů si bývalý gólman, který strávil největší část kariéry ve Spartě, vyzkoušel již během svého angažmá v Jihlavě, kde byl koučem svých kolegů ještě během své aktivní kariéry a pokračoval v ní i po jejím konci, do doby, než se stal marketingovým ředitelem futsalové Sparty.

Nově se příbramské prostory rozrostly o adiktologickou ambulanci pro jednotlivce i rodiny, které sepotýkající se závislostí.
Bojovat se závislostmi pomůže Příbramákům nová ambulance


Mladé Boleslavi, která v podzimní části nejvyšší soutěže prostřídala čtyři brankáře má pomoci vypilovat jednoznačnou jedničku. „Bude na čem pracovat,“ přiznává držitel 157 ligových nul. 


Mezi jeho svěřence bude patřit i příbramský odchovanec a reprezentant do dvaceti let Martin Jedlička, který si v posledním podzimním střetnutí, shodou okolností na pražské Letné, připsal premiérový ligový start. „Budu na sobě dále pracovat a doufám, že starty budou přibývat, řekl talentovaný brankář po prohře 0:3. 

Ilustrační foto
Přehled zimních fotbalových turnajů


Nyní bude mít i on jedinečnou příležitost se něco přiučit od jedné z největších brankářských legend v historii českého fotbalu.