Liberečtí hráči zopakovali úspěch, kterého dosáhli při své poslední účasti na turnaji v roce 2017. Po dvou letech tak znovu získali putovní pohár a zároveň i nejvyšší prize money v hodnotě šesti tisíc korun. Příbramští si odnesli tisíce čtyři, na Jihočechy zbyly tisíce dva.

Domácí výběr trenéra Daniela Huni sice nedokázal navázat na své loňské prvenství, ale i tak byl trenér s výkony svých svěřenců spokojen.  „Dá se říct, že vzhledem k tomu, že jsme minulý ročník vyhráli a jsme domácím týmem, byli jsme mírnými favority. Ale průběh turnaje ukázal, že se setkaly opravdu kvalitní celky. Hlavní pro nás ale bylo, abychom si prověřili kvalitu hráčů, proto dostali příležitost nejen hráči kategorii U19, ale i U18,“ prozradil Daniel Huňa.

Potěšen průběhem turnaje byl i ředitel klubu 1. FK Příbram Jan Starka. „Jsem šťastný, že se nám tento turnaj daří pravidelně každý rok opakovat. A to už třiadvacet let. Jeho úroveň je vysoká, účastní se ho kvalitní týmy, takže je to ideální průprava před startem ligové sezony,“ konstatoval.

Ilustrační foto
Dobříš se na MOL Cup naladila smírem v Hostivaři
Brdonoš proběhl v Podlesí už po jedenácté.
Vodou, blátem, vzrostlou trávou – Podlesí hostilo triatlon Brdonoš