Byla to řádná divočina a to už od úvodních minut. První chyba hostů a J. Bejbl posílá Libušín do vedení. Jenže za pár minut Huňa po rohu srovnal v 17. minutě už hosté po první trefě Partiky vedli.


Čekaly je ale zlé chvilky. Nejdřív neuhlídali sólo nejlepšího střelce I. A třídy Sejtarii a v závěru půle neudržel nervy na uzdě Macek a kvůli urážce protihráče dostal málo vídanou červenou kartu.

Ilustrační foto
Rožmitál hledá střelce


Tochovice si ale v kabině vydechly a dobře se na oslabení připravily. Jendruščák perfektně držel obranu, Partika opět skóroval a byl ho plný střed hřiště. A Štochl na hrotu krásně odkrýval libušínskou slabinu – obranu. Na zmíněný druhý zásah Partiky ještě druhý libušínský Jihoslovan Obradovič odpověděl vyrovnáním, ale tři minuty před koncem zastavila domácí obrana Štochla jen za cenu faulu a Jendruščák z trestňáku odšpuntoval tochovický gejzír radosti.

Ilustrační foto.
Zemřel bývalý hráč 1. FK Costa


„Jsme hodně spokojení. S výsledkem pochopitelně a se hrou také, klukům se zápas povedl,“ radoval se předseda tochovického klubu Ladislav Černý, který litoval jen brzkého zranění Ježka. Že se tabulka vepředu zdramatizovala, z toho měl radost jen omezenou. „My nikam moc postupovat nechceme, ale vyhráváme rádi. Spokojeni jsme my i fanoušci. A když vyhráváme 4:3 nebo 5:3, je to pořád zajímavější než 1:0. Fotbal je přece zábava,“ usmál se Ladislav Černý.