Utkání se sice hrálo na velmi těžkém terénu, ale od úvodu mělo z obou stran výbornou úroveň. První zahrozilo Poříčí, ale Rejhon své dvě šance neproměnil. Za Spartak odpověděl Suchý, ale ani on se neprosadil.


Ve 26. minutě přišla první změna skóre, když se po krásné kombinaci prosadil Trpišovský a otevřel skóre střetnutí. Stejný hráč se prosadil o pár minut později, poté co ve 31. minutě obral o míč chybujícího brankáře Solnaře a bylo to 2:0. Takto také skončil první poločas.

Promítání EURA na příbramském náměstí. Zleva: Jakub Štochl, Daniel Tarczal, Jaroslav Tregler a Antonín Barák.
Barák, Jedlička a Chaluš jsou na srazech reprezentací


I po obrátce byl k vidění kvalitní fotbal. Spartak vrátil do hry v 54. minutě Matěj Rampa, který skóroval ve chvíli kdy byl ošetřovaní domácí Jíra. Hosty to nakoplo a začali soupeře mačkat. Jenže v 67. minutě hosté chybovali při rohu, Křivohlavý přidal pojistku na 3:1 a bylo rozhodnuto, protože více už se v tomto zápase nestalo. 


Poříčí nad Sázavou – Spartak Příbram 3:1 (2:0). Branky: 26. a 31. Trpišovský, 68. Křivohlavý - 55. Rampa. Rozhodčí: Kubečka. ŽK: A. Rampa, Suchý, Bábíček, Pazderník. 


Sp. Příbram: Solnař – Krejča, A. Rampa, Suchý, Voříšek (70. Ševr) – Mora (67. Pazderník), Bábíček (60. Vašek), Rys, Machač – M. Rampa, Červeňák (70. Matějka)