O setrvání Antonína Fantiše mělo vedení klubu velký zájem. Jednání se Zlínem se nakonec podařilo dotáhnout do úspěšného konce a hráč, který v Příbrami fotbalově vyrostl tak ve středu podepsal smlouvu do konce roku 2021. "Jsem rád, že se nám podařilo přetavit hostování v přestup a Tonda je nyní naším hráčem. V minulé sezóně patřil k základním stavebním kamenům mužstva. Jeho dovednosti známe a těšíme se, že na ně naváže v novém ročníku mezi fotbalovou elitou," řekl spokojeně majitel klubu Jan Starka.

Radost z podpisu smlouvy měl i Antonín Fantiš, který o setrvání v klubu velmi stál. „Přestup zpátky domů mě těší. Jsem kousek od svých blízkých a navíc mám rad zdejší prostředí. Těším se na ligu, snad se nám start povede," přeje si držitel stříbrné medaile z mistrovství Evropy U19 z roku 2011, který během své kariéry působil rovněž v Baníku Ostrava nebo Jablonci.

Trenéři mohou nadále počítat i s Petrem Průchou, který přichází natrvalo z Plzně. V Příbrami podepsal smlouvu do léta 2020 a těší se, že v hornickém městě poprvé okusí atmosféru nejvyšší fotbalové soutěže. "Jsem rád, že jsem stal hráčem Příbrami, protože jsem tu zažil skvělý rok, který navíc skončil postupem do ligy. Těším se na zápasy v první lize," neskrýval nadšení z podpisu smlouvy dvacetiletý fotbalista.

"Petra jsme přiváděli jako mladou naději a v loňském roce ukázal, že je platným členem sestavy. Nyní bude mít šanci ukázat své kvality i v první lize," dodal Jan Starka.

Přípravné utkání Hradec Králové - 1. FK Příbram 1:0
Příbram padla i potřetí! Chyběla nám kvalita v pokutovém území, litoval Csaplár