První poločas příliš šancí nenabídl. Více jich měli hosté z Ústí nad Labem, kteří zahrozili již v úvodu utkání, ale Leibl nedokázal v dobré pozici zakončit a Boháče tak neohrozil. Příbram odpověděla záhy akcí Danoského s Fantišem, první jmenovaný však ve finální fázi nedokázal lépe přihrát přes bránícího Pimparu. Jednalo se zároveň o největší šanci domácích v průběhu první půle. To hosté si těsně před přestávkou vypracovali ještě jednu obrovskou šanci, ale Gilián nedokázal v samostatném úniku trefit Boháčovu branku. Oba týmy tak odešli do kabin za stavu 0:0.

Druhý poločas začal tak, jak skončil ten první, tedy velkou šancí Ústí. Richtera ale vychytal skvělý Boháč a jak se později ukázalo, byl to zlomový moment zápasu. Příbram od té doby přebrala iniciativu, začala si vytvářet šance a především dávat góly. Nejprve se v 64. minutě prosadil Danoski, na kterého o pár minut později navázali dvěma slepenými góly Januška s Ayongem, který následně přidal i čtvrtou branku domácího mužstva. Příbrami na to stačilo patnáct minut, během kterých utkání definitivně rozhodla. Vítězství mohlo být ještě výraznější, ale Skácel neproměnil v samotném závěru pokutový kop a Ayong v dobré pozici přestřelil.

Přesto mohli být příbramští fotbalisté spokojeni, protože si po prohře v minulém kole s Vítkovicemi, spravili chuť a připsali si do tabulky důležité tři body. Jsme spokojeni, že jsme vyhráli a předvedli jsme zajímavý fotbal. Na druhou stranu nemohu přehlédnout dvě akce soupeře, ve kterých šel sám na bránu, ale podržel nás skvělý Boháč. Měli jsme i štěstí, ale všichni hráči zápas odmakali a byli za to odměněni, řekl po utkání trenér 1. FK Příbram Josef Csaplár.


1.FK Příbram: Boháč – Skácel, Zápotočný, Tregler, Kodr – Kilián (57. Květ) – Grajciar (77. Průcha), Danoski, Fantiš – Jandera (53. Januška) , Ayong. 

Náhradníci: Kočí – Květ, Průcha, Tarczal, Kvída, Januška, Černý. 

FK Ústí nad Labem: Tvrdoň – L. Vaněk, Pimpara, M. Richter, Šnirc – J. Peterka (C), Gilián (60. Matějka), Leibl, D. Richter (69. Miškovič) – Jindráček, M. Zeman. 

Náhradníci: Kotěra – P. Pilík, D. Procházka, Miskovič, P. Výborný, Matějka, Kacafírek. 

Rozhodčí: Marek – Melichar, Polák.