Semináře se může zúčastnit prakticky každý. Jednodenní stáž je určena jak pro zájemce o zisk kreditů, tak i pro trenéry, kteří doposud nevlastní žádnou z licencí. Právě oni budou mít navíc stáž úplně zdarma. Ostatní musí zaplatit poplatek.

Mezi školiteli nebudou chybět ředitel klubu Jan Starka, bývalý hráč a současný trenér dorostu Daniel Huňa, šéf akademie mládeže a trenér úspěšné dorostenecké generace, která dosáhla na čtvrtfinále UEFA Youth League, Petr Janota nebo také trenér A týmu Josef Csaplár a fyzioterapeutka Marie Ludvíková.

Ilustrační fotografii
Výhra byla blízko! Košíkáři však budou doma čelit hrozbě vyřazení

A jaký bude program jednodenní stáže? Účastníci budou mít například možnost navštívit trénink A mužstva a podebatovat s jednotlivými hráči. Dále bude stáž zaměřená i na mládež. Proběhne ukázka tréninku většiny mládežnických kategorií a bude mimo jiné také představen chod vyhlášené akademie 1. FK Příbram, která produkuje velké množství talentovaných fotbalistů.

Začátek semináře je v 9:00 hodin a plánovaný konec je v 19:00 hodin. V případě zájmu se přihlaste na adrese: mladez@fkpribram.cz nebo na telefonu +420607884050. Při registraci je zapotřebí uvést jméno, rodné číslo a pokud máte, tak druh vaší trenérské licence.

Ilustrační foto
Na Dobříši vzplály emoce! Body si ale nakonec odvezla Otepkova družina