V závěru podzimní části I. A třídy porazil Spartak Chlumec 5:2. Hattrickem mu výhru zařídil kanonýr Miroslav Slepička. Třígólový rozdíl se objevil v konečném výsledku i nyní, tentokrát ale na opačné straně. „Na týmu se projevila v prvním poločase únava ze středečního utkání s Dobříší,“ posteskl si trenér příbramského celku Zdeněk Míka. Jeho tým působil ospalým dojmem s nedůrazným pojetím hry zejména ve středu hřiště.

Jeho svěřenci v předchozích dvou duelech vstřelili vždy čtyři branky, tentokrát ten samý počet gólů dostali a všechny dokonce v jednom poločasu. O všechny zásahy se postaral David Soukup, který tak do přestávky zařídil luxusní vedení 4:0. Zaskočení domácí stihli po obrátce pouze snížit zásluhou Švába, který se trefil z přímého kopu. Na víc se ale nezmohli.

„Zápas ovlivnily naše individuální chyby. Ve druhém poločase jsme herní projev zlepšili, dostali se do šancí, které jsme bohužel nezužitkovali,“ litoval Míka. Další prověrkou jeho svěřenců před jarní částí sezony bude o příštím víkendu Milevsko. Hrát se bude v sobotu od 10 hodin.

SK Chlumec - SK Spartak Příbram 4:1 (4:0)

Branky: 4., 22., 41. a 45. Soukup – 53. Šváb

Příbram: Holan - Prokeš (70. Prýmek), Vošmik, Drašnar Daniel (46. Šmejkal), Špindler - Morav-K, Šváb, Kadlec, Vochoska, Češka - Voříšek (30. M. Nekolný)