Utkání od úvodu oběma týmům komplikovala silná vichřice. Lépe do deulu vstoupili hosté, kteří se díky Fialově gólu dostali ve 23. minutě do vedení. za necelých deset minut ale odpověděli domácí, když po krásné akci Soldáta a Senfta vyrovnal prvně jmenovaný na 1:1. Takovým skóre také skončila první část utkání.


Po obrátce Sedlčany využily toho, že hrály po větru, převzaly iniciativu a soupeře už ke své brance nepustily. Naopak právě domácí tým se hnal za vedoucí brankou. Ta přišla v 58. minutě, kdy Michael Dvořák poslal domácí poprvé v zápase do vedení a jak se později ukázalo, rozhodl tak celé utkání.

Ilustrační foto
Dobříšskou radost kalí vážné zranění Puchmajera


Hostům postupně docházeli síly a Sedlčany měly možnost přidat díky své převaze a šancím další branky. Povedlo se to hned čtyřem hráčům. Nejprve Michalu Kdolskému v 61. minutě, na kterého za dalších šest minut navázal navrátilec do sestavy Tomáš Senft. V závěrečné desetiminutovce pak dali konečnou podobu výsledku na 6:1 nejdříve Marek Sirotek a po něm Lukáš Brotánek. „Lépe jsme se srovnali s těžkými podmínkami. Byli jsme lepším týmem, navíc hostům docházely síly. Je to velmi důležité vítězství, díky kterému jsme se odpoutali od středu tabulky,“ řekl spokojený sedlčanský trenér Ladislav Šach. 

TJ Tatran Sedlčany – TJ Přeštice 6:1 (1:1).

Branky: 32. Soldát, 58. Dvořák, 61. Kdolský, 67. Senft, 81. Sirotek, 85. Brotánek – 23. Fiala
TJ Tatran Sedlčany: Capouch (68. Hrůša) – Hofman, Kdolský (87. Čejda), Repetný, Senft (82. Lípa) – Hájek, Kvěch (77. Krůta), Dvořák (72. Haas), Brotánek – Soldát, Sirotek
TJ Přeštice: Kašpar – Zelenka (41. Sýkora), Lecjaks, Turek – Štěpán (72. Přibáň), Zdeněk, Bešta J., Blahoudek, Fiala, Bešta P.