V pátek vydrželi hrát něco málo přes poločas, ani tentokrát to nebylo o moc lepší. Tochovice byly v neděli večer v roli favorita, ale nijak neoslnily. Soupeře z I. A třídy měly zkrátka přejet, ale nestalo se. Podlesí uhrálo remízu 1:1. „Hráčům se nechtělo moc běhat,“ přiznal předseda klubu Ladislav Černý. „Na to, že jsme se viděli ve čtvrtek poprvé, tak pro nás cenná remíza,“ pochvaloval si na druhé straně Marek Branžovský. I on ale podotkl, že výsledek je zčásti dán tím, že divizní celek hrát před tím ještě v pátek.

Oba týmy zahájily přípravu na novou sezonu teprve v minulém týdnu. Zatímco Tochovičtí se poprvé sešli v pondělí 18. července, tak Podlesí o tři dny později. Kvalita měla být jednoznačně na straně divizního celku, místo toho se hrál vyrovnaný zápas. Favorit se dostal sice osm minut před koncem prvního poločasu do vedení zásluhou Sirotka, avšak soupeř dokázala ještě do přestávkou srovnat díky Mišunovi.

Tochovice v úvodní přípravě schytaly debakl od Příbrami
FOTO: Tochovice na úvod tvrdě narazily. S Příbramí vydržely poločas

Podlesí bylo navíc schopno držet do šedesáté minuty balon. Když se dostalo d úzkých, tak si pomohlo zjednodušením hry. „Co se týče nasazení, přístupu, tak nemám co vytknout,“ prohlásil kouč Marek Branžovský, který měl v duelu k dispozici většinu kádru, jež věděla, co od sebe čekat.

Tochovice tak i ve druhé přípravě příliš neoslnily a před víkendovým střetnutím s Královým Dvorem v rámci MOL Cupu mají o čem přemýšlet. Hrát se bude v sobotu od 17 hodin. Podlesí se představí ještě dřív. Už ve čtvrtek má v plánu další přípravný zápas. Tentokrát se úderem 18. hodiny postaví Dobříši.

Tochovice – Podlesí 1:1 (1:1)

Branky: 37. Sirotek – 43. Mišun.