NEPIVODA CÍTÍ KŘIVDU

Tochovice nezačaly zápas s Hřebčí dobře a hned v první minutě musely čelit pokutovému kopu. Tým však podržel gólman Molnár, což jeho spoluhráče nakoplo a přebrali herní iniciativu. Přesto se hosté dostali ve 31. minutě do vedení zásluhou Dvořáka. Tochovice ale do přestávky stihly vyrovnat, gól do šatny měl na svědomí Partika.

Bohužel vstup do druhé půle domácímu týmu opět nevyšel a Faktor hned ve 46. minutě vrátil vedení na stranu hostů. Svěřenci kouče Nepivody poté tlačili svého soupeře celý druhý poločas a vytvořili si řadu šancí, jenže buď selhali v koncovce, nebo jim šanci zmařil spornými rozhodnutími sudí, což nakonec vyústilo ve vyloučení tochovického trenéra na tribunu. „Na rozhodčí si nestěžuji, ale tenhle zápas byl podle mého veden tendenčně. Více mých kolegů se shoduje na tom, že sudí Hřebči pomáhají a myslím, že náš zápas toho byl důkazem.

Byl bych rád, kdybychom se už s tímto soupeřem nemuseli v soutěži potkat,“ neskrýval naštvání Nepivoda. Poté však bez emocí dodal. „Podali jsme nejlepší jarní výkon. Bohužel jsme neproměnili naše šance, což rozhodlo. Rozhodně jsme si nezasloužili prohrát,“ dodal k hodnocení zápasu.

INDIVIDUÁLNÍ CHYBY ZAPŘÍČINILY DEBAKL

Podlesí nemohlo v Mníšku pod Brdy počítat se zkušeným Janem Rieglem a na výkonu to bylo znát. Po bezbrankové první půli přišlo rozhodnutí v úvodu druhé části utkání. Mníšek potrestal dvě individuální chyby hostů a vypracoval si vedení, které ještě v poslední čtvrthodině navýšil na konečných 4:0. „Absence Honzy Riegla byla citelná, ale podali jsme špatný výkon a na hráče jsem hodně naštvaný.

Tímto výsledkem jsme naprosto degradovali vydřené vítězství s Libušínem, kterého jsme dosáhli v minulém kole,“ litoval po utkání kouč Podlesí Josef Blažek.

Ilustrační foto
Knín na vítězné vlně. Zachrání se?