Zdroj: DENÍK/Jarmila Kuncová
Češi zvěřinu mají na svém talíři jen okrajově. A přitom právě zvěřina je v současné době o dost levnější, než „klasické“ vepřové či hovězí.
Zdroj: DENÍK/Jaroslav Sýbek
Zvěřinové a vepřové hody.
Zdroj: DENÍK
Češi zvěřinu mají na svém talíři jen okrajově. A přitom právě zvěřina je v současné době o dost levnější, než „klasické“ vepřové či hovězí.
Zdroj: DENÍK/Jarmila Kuncová
Zvěřina. U Čechů zatím spíše jen okrajově.
Zdroj: Deník/Jarmila Kuncová
Zvěřinu nabízejí myslivecké spolky napříč republikou. Stačí kontaktovat nejbližší myslivecký spolek a domluvit se možnostech přímo s myslivci.
Zdroj: DENÍK/Alena Kaňková