„Martin Novák působil do loňské sezony jako hlavní trenér u výběru U14 a pomůže nám s prací v trenérsko-metodické a sportovně-technické komisi,“ poznamenal k jediné změně Milan Hněvsa, který obhájil svou pozici předsedy výkonného výboru.

Mezi dvanácti kandidáty na práci ve výkonném výboru figuroval znovu i Viktor Šebík. Činovník spjatý s mělnickým HC Junior ale potvrdil, že spíš jako „záloha“ a vzhledem k velkému pracovnímu vytížení pokračovat nechtěl.

„Bohužel nemám šanci se hokeji věnovat tak, jak bych chtěl,“ objasnil s tím, že svazové pozice neopouští zcela. Nadále bude působit jako člen sportovně-technické komise vedené Jakubem Králem.

Jedinou změnu vnímá předseda Hněvsa jako ocenění činnosti výboru ze strany delegátů z klubů. „Práci, kterou jsme odvedli za uplynulé volební období, považuji za klíčovou a důležitou pro další vývoj řízení soutěží a středočeského svazu jako takového. Týká se se především elektronizace systémů – zápisů o utkání, registračního systém a podobně. Celkově došlo ke zlepšení a zefektivnění řízení soutěží, práce komisí a s tím spojených jejich pravidelných činností,“ uvedl šéf středočeského hokeje.

Ilustrační foto.
První krok zvládli. Soupeři Mělníka nepomohl ani bývalý hráč světové třicítky

Na vavřínech ale se svým týmem podle svých slov rozhodně usnout nehodlá. Uvědomuje si, že úkolů má před sebou celou řadu. Mluvil o nich také ve svém projevu přímo na volební konfernci.

Zmínil tak pomoc jednotlivým klubům s realizací projektů vyhlášených ČSLH, udržení bezproblémového průběhu soutěží i fungování krajského svazu, vytvoření elektronického systému vyúčtování plateb rozhodčím, rozšíření možnosti v kontinuálním vzdělávání trenérů, rozhodčích a činovníků, podporu sportu ve školách a školkách spolu s vytvořením podmínek pro volnočasové aktivity, vybraní aktivních a schopných členů komisí pro splnění všech oprávněných požadavků jednotlivých hokejových klubů, vybudování a nastavení dlouhodobé spolupráce se Středočeským krajem pro získávání finanční podpory projektů pro východu talentované mládeže.

Složení KVV ČSLH Střední Čechy: Milan Hněvsa – předseda VV, Václav Formánek – předseda disciplinární komise, Jakub Král – předseda sportovně-technické komise, Ivo Kyndl – předseda trenérsko-metodické komise, Petr Macháč – předseda komise rozhodčích, Jiří Zorkler, Martin Novák – členové VV.

Složení dozorčí rady ČSLH Střední Čechy: Otakar Pátek – předseda, Petr Kotráš, Jan Pěkný – členové.