V Praze chyběly loňské opory Baníku. Ladislav Gengel, kapitán Petr Josefus či asistent Ondřej Panna dostali volno. Místo nich se ukázali jiní a první přípravné utkání ukázalo, že vedení klubu ukázalo na správné posily. Dvaadvacetiletý Jakub Procházka, který přišel z Klatov, se blýskl dvěma góly a jednou asistencí, akvizice z Tábora, Josef Hasman si připsal jednu branku a asistenci.

Právě spolupráce dvou nových tváří v příbramském dresu vedla k úvodnímu gólu v sedmé minutě. Dál se už ale pak hrálo typicky první utkání před novou sezonou, kdy na obou stranách chyběla přesnost, lepší sehranost a spoustu dalších věcí, nicméně se odehrálo v tempu. Hosté mohli navýšit vedení, avšak brejk dvou na nikoho zlikvidoval betonem Sochůrek. Gólman Kobry si následně poradil i s brejkem Hasmana a vzápětí přišel trest, kdy tři minuty před přestávkou srovnal z dorážky Šteiner.

Bývalý obránce Příbrami Zdeněk Kutlák bude nyní trenérem v Táboře
Ztráta v obraně. Kutlák ukončil kariéru. Míří na střídačku Tábora

V závěrečné části začalo přibývat vyloučení a to zejména na straně domácích. Další gól ale padl až ve chvíli, kdy ve čtyřech hrála Příbram. V oslabení podruhé udeřil Procházka. Pražanům se podařilo vyrovnat podruhé a zdálo se, že zápas půjde do prodloužení, rozhodující slovo si vzal Hasman, který z dorážky vystřelil hostům výhru.

Kobra Praha – Příbram 2:3 (0:1, 1:0, 1:2)

Branky: 37. Šteiner (Kolda), 58. Zídek (Šteiner) – 7. J. Procházka (Eret, Hasman), 54. J. Procházka, 58. Hasman (J. Procházka, Zdeněk). Vyloučení: 4:2. Bez využití: V oslabení: 0:1. Rozhodčí: Zeliska – Hlinka, Maňák.


Příbram: Šorf (30. Šubrt) – Vinš, Strnad, Hlaváček, Havlín, Zdeněk, Rudovský, J. Matějka – Hasman, J. Procházka, Eret, Kraus, Pinkas, Furch, V. Matějka, Novotný, Beneš.