Tento rok byl studentský tým opravdu našlapaný hvězdami, které se někdy setkaly s hokejem. Slibované doplnění o ostatní studenty neproběhlo, což je jedinou vadou na kráse celého utkání. Další oporou studentů byl jistě rozmanitý realizační tým, který podporoval své sportovce v oblasti doplňování živin, masáží, přípravou vybavení a taktických rad.

Učitelé tedy mohli spoléhat jen na své zkušenosti a bojovnost, která jim jistě nechybí a hraje v jejich prospěch při pohledu na historické výsledky vzájemných utkání proti studentům. Nutno dodat, že tento rok se věkový průměr družstva kantorů pohyboval kolem věku 52 let, což je úctyhodné, vzhledem k výkonu, který předvedli.

Olympiáda dětí a mládeže
Středočeská výprava si z Olympiády dětí a mládeže odváží rekordní počet medailí

První otevřeli skóre pedagogové, když jejich coach Roman Vácha našel přesnou přihrávkou před bránu své křídlo Václava Svobodu, zvaného Vendy Freedom, který naprosto přesně uklidil puk do studentské sítě. Jejich radost ale netrvala dlouho, protože hned při dalším střídání se přes gólmana Dušana Matějku prosadil Kryštof Pazderník z třídy 4.EP. Soupeři ale na situaci dokázali celkem velmi rychle dopovědět a se dostali do vedení 2:1 zásluhou Filipa Trocha.

Po několika krásných akcích studenti opět srovnali na 2:2., když se střelecky prosadil Filip Kroc ze 4.SP. Podobnou rychlostí, jako ubíhaly minuty zápasu, docházely síly družstvu učitelů, které inkasovalo ještě tři góly od Kryštofa Pazderníka ze 4.EP (druhý gól v zápase), Jakuba Kratochvíla ze 4.PA a Martina Sedláčka ze 4.SP. Učitelé už zvládli jen korigovat výsledek na konečných 3:5, když se opět prosadil Filip Troch.

Po klasickém utkání došlo ještě na samostatné nájezdy, kdy se za studenty prosadili: Jakub Michálek ze 4.SP a Jakub Kratochvíl ze 4.PA . Za učitele se podařilo překonat brankáře žáků: Jardovi Kačenovi a Fílovi Trochovi, který tak v tomto utkání zaznamenal hattrick.

Během utkání nebyl nikdo zraněn, obecenstvo fandilo, co mu síly a hlasivky stačily a hrál se útočný a zábavný hokej, který byl doplněný hudební kulisou a komentářem Karla Bárty ze 3.V.

Vedení Spartaku Příbram na valné hromadě zhodnotilo uplynulý rok, představilo plány do budoucna a ocenilo nejlepší hráče.
Plány Spartaku? Udržet současné pozice a ekonomickou stabilitu klubu