Festival zahájí Jana Hejkrlíková s kapelou Bacha Baby,“ upozornili příbramští divadelníci, kteří se postarali o zajištění předprodeje vstupenek.

„Postupně budou až do večera následovat kapely jako MeziMěsto, Pětník, Trapas, NeBeZeMě, Terrakota. Přijede i písničkář Jiří Smrž. Svou troškou do mlýna přispěje také divadelní spolek 263 01ka Dobříš – a celý večer zakončí Víťa Troníček ze skupiny Marien se svou kapelou Víťa Troníček Trio,“ tlumočili slova organizátorů ze spolku Permonia promotion.

Tiskovka v muzeu Středočeského kraje v úterý 8. června.
Kulturní léto bude prostě bomba. Příbramské divadlo chystá šest představení

Ten pořádal i minulé ročníky, přičemž původně plánoval, že stejně jako loni se bude hrát ve druhé polovině února v areálu Pivovaru Podlesí. Tyhle představy však šíření pandemie zcela smetlo; festival se tak koná nyní – a v jedinečném venkovním areálu s dlouhou tradicí.

Návštěvníci musí i tak dodržovat aktuální opatření, což znamená mít potvrzení o koronavirovém testu s negativním výsledkem, o absolvovaném očkování nebo o prodělání onemocnění covid-19 v posledních 90 dnech. Příležitost zúčastnit se však budou mít i zájemci, kteří přijedou bez potřebného papíru.

Festival nového cirkusu Cirkopolis v Kasárnách Karlín, 9. června.
PODÍVEJTE SE: Festival nového cirkusu Cirkopolis v Kasárnách baví. A zadarmo!

Organizátoři zajistili příležitost absolvovat antigenní testy i přímo na místě, a to s možností úhrady ze zdravotního pojištění.