K osvědčeným kapelám a interpretům se letos navíc poprvé přidají i Lucie Bílá s kapelou  Arakain.  "Na koncert s Arakainy se nesmírně těším, je to moje srdcová záležitost a první muzikantská láska a věřím, že na Hradech bude mít naše vystoupení úžasnou atmosféru," říká Lucie Bílá.

Ilustrační foto.
Burkiny? Budí emoce i na Příbramsku!


Oblíbený hudební festival bude mít i letos osm zastávek v České republice a jednu na Slovensku. A jako tradičně se startuje na louce pod hradem Točník na Berounsku. Areál se v pátek otevře úderem 16. hodiny a i tentokrát bude součástí večerních koncertů soutěž o nejlepší masku.  Pro ty, kteří chtějí na festivalu strávit oba dva dny, připravili organizátoři stanové městečko a VIP Hradní kempy, kde mohou zájemci přenocovat do druhého festivalového dne. V sobotu se areál otevírá v 10:30 hodin. 


A postaráno bude i o dopravu, pokud nepojedete na festival autem. „Pro návštěvníky bude zajištěna na hrad Točník také autobusová kyvadlová doprava od železniční stanice Hořovice a zpět,“ konstatovala za pořadatele akce Klára Mixová.

Highjump
Osmnáctý ročník Desperados Highjump představí vyšší skoky i hudební hvězdy