V pátek se na pódiu vystřídají muzikanti a kapely zvučných jmen, jako je fenomenální Vypsaná Fixa, punk-rockové Totální nasazení či úžasná Monika Načeva s Justinem Lavashem. Příznivci zajímavých zvukových fúzí by si na závěr pátečního večera rozhodně neměli nechat ujít jedinečný projekt Hi 5 Live, za nímž stojí dobříšský rodák Dj Sunpaja a přední pražská funky hudební formace Dj Loopin a Rich FD. V sobotu večer to pak rozbalí rockoví The Prostitutes a vynikající revival U2 Desire.

Sobotní program dává prostor i divadelním představením. Na pódiu se představí studentské divadlo Dráťák, děti pozveme na loutkovou pohádku „Aby to čert vzal", kterou zahrají herci Hafan studia Praha a dospělé na jedinečný hudebně-divadelní projekt Dokonalé ženy v Ponožkách. „Lidi, které můžeme živou reprodukovanou hudbou poněkud rušit, žádáme především v pátek a v sobotu o shovívavost a toleranci. Program je plánován nejpozději do jedné hodiny ranní. Věříme, že stejně jako loni s námi dva večery vydržíte," omlouvá se předem organizátorka.

Vstupné: čtvrtek zdarma; pátek, sobota 150 korun, pátek a sobota 230 korun, pohádka: 50 korun (rodič se vstupenkou má vstup zdarma); rodinné vstupné: 30 korun za osobu (2 dospělí a minimálně 2 děti). Předprodej vstupenek: Trafika u Davida a na místě festivalu. Parkování: parkoviště u Sportovní haly Dobříš a u anglického parku.