„Těžce zraněného motorkáře přepravoval do nemocnice v Praze vrtulník. Jak se ukázalo, v dechu měl řidič 2,5 promile alkoholu," informovala policejní mluvčí Monika Schindlová.

Vážná nehoda se stala také 14. srpna v katastru obce Hluboš. Sedmapadesátiletý řidič najel v zatáčce na pravou krajnici, narazil do stromu a následně automobil značky Škoda Felicia začal hořet. Motorista na místě bohužel zemřel. Lehkým zraněním a škodou ve výši 100 tisíc korun skončila nehoda v ten samý den. V obci Pňovice havaroval 48letý motorkář. V zatáčce nezvládl jízdu na mokré vozovce a přejel do protisměru, kde narazil do boku tahače nákladní soupravy.

O pár minut později se stala nehoda na rychlostní komunikaci v katastru obce Voznice. Šestadvacetiletý muž přejížděl z pravého jízdního pruhu do levého a přitom se bočně střetl s jiným osobním vozidlem. Poté havaroval do středových svodidel a vůz se převrátil na střechu. „Spolujezdec utrpěl lehké poranění a po ošetření v nemocnici byl propuštěn do domácího léčení. Škoda byla odhadnuta na 155 tisíc korun," dodala k nehodě policejní mluvčí Schindlová.