Zaregistrujte se na našich stránkách www.mojepredplatne.cz a předplaťte si Deník od 16. července do 19. srpna 2021.

Přihlášením a uhrazením předplatného budete obratem zařazeni do losování a můžete se stát výhercem luxusní dovolené. Losování proběhne dne 20. srpna 2021 za účasti komise (složené ze šéfredaktora, marketingového manažera a manažera Customer Care), která náhodně vybere dva předplatitele. Ti vyhrávají voucher na dvě noci pro dvě dospělé osoby a dvě děti s plnou penzí v hotelích:

1. Rodinný hotel Diadora v letovisku Falkensteiner Resort Punta Skala

Hotel Diadora Falkensteiner Family.Hotel Diadora Falkensteiner Family.Zdroj: Falkensteiner.com

Rodinný hotel Diadora se nachází přímo u moře na krásném poloostrově Punta Skala nedaleko vesnice Petrčane. Hotel je součástí letoviska Falkensteiner Resort Punta Skala a poskytuje speciální balíčky pro rodiny s dětmi, jako například bohatou paletu sportovních a volnočasových aktivit a prvotřídní kuchyni, která dětem opravdu chutná. Výhodou je též soukromí a klid v uzavřeném resortu bez aut i různé možnosti výletů do okolí.

Diadora je místo navržené speciálně pro potřeby rodičů s dětmi. Všechny pokoje jsou vybavené balkonem, jsou prostorné a mají většinou oddělenou ložnici pro děti a dospělé.

Součástí hotelové recepce je i Falky registrace pro děti, kde nejmladší hosté dostanou uvítací balíček.

Kromě moře se můžete radovat i z wellness lázní Acqupura SPA s jedním vnitřním a třemi venkovními bazény, s velkou skluzavkou, s vířivkami a opalovací zónou s lehátky a slunečníky.

Součástí SPA-lázní je také wellness zóna s finskou saunou, párou, s různými relaxačními místnostmi, protiproudem a speciální saunou pro děti.

Lázně v hotelu Diadora nabízejí mimo jiné i procedury pro děti a nastávající maminky.

2. Rodinný hotel Falkensteiner Club Funimation Borik se nachází nedaleko od centra Zadaru přímo u moře

Hotel Falkensteine Club Funimation Borik.Hotel Falkensteiner Club Funimation Borik.Zdroj: Falkensteiner.com

Hotel Falkensteiner Club Funimation Borik se stane vaším prázdninovým rájem, kde se žádná generace ani na chvíli nenudí. Club Funimation Borik nabízí stravování formou all-inclusive plus, lázně Acquapura Thalasso & SPA, jejichž součástí jsou rozsáhlé bazény s obří skluzavkou i příjemné herní a zábavní prostory pro děti, jako např. brodicí bazén, dobrodružné hřiště, dětská diskotéka, apod.

O zábavu a bezpečnost dětí se starají zkušení profesionálové.

A pokud byste si chtěli vyjet na výlet, lze v hotelu půjčit kola pro děti i dospělé.

Hlasování se bude řídit Všeobecnými pravidly soutěží, které naleznete ZDE