Každý z běžců v cíli dostal účastnickou medaili a také vítězové jednotlivých tratí v ženské a mužské kategorii byli slavnostně vyhlášeni. Jedna z účastnic závodu Jana Vrlová byla se závodem i krajinou spokojena, jak se vyjádřila na sociálních sítích: " Byla jsem poprvé v Brdech a krásné to tam máte, jen co je pravda," stejně tak ho chválil Lukáš Boula: "Super závod, už se těším na další. Díky pořadatelům". Některým účastníkům dokonce přišla kopcovitá trať závodu málo náročná, jak se vyjádřil Daniel Drinka: "Taky bych se pro příště přimluvil za více kopců. 280 metrů výškových na 19 kilometrů je méně, než jsou traily v Praze. Možnosti v okolí Trokavce jsou."

COMEBACK. David Ziopulos sevrací k MMA.
Comeback! David Ziopulos jde do klece

Jak jsou s úspěchem letošního ročníku závodu spokojeni sami pořadatelé shrnul jeden z organizátorů Michal Huml: "Jsme rádi za zájem běžců o náš závod, posouvá nás to neustále vpřed a snažíme se každým rokem vždy něco nového zlepšit. Protože se zimní závod opět vyvedl a máme mnoho pozitivních reakcí, chceme na konci léta v letošním roce zařadit také letní verzi běhu Turuj Brdy, která by měla být více dobrodružná, takže se je na co těšit.

Ještě chceme opět zapracovat na organizaci závodu, aby byl průběh ještě hladší a mohli jsme si závod užít společně s účastníky." Podobně to vnímá i další organizátor akce, Martin Loukota: "Posledních pár dní pro mne, jako pro pořadatele, bylo celkem náročných. Především značení a úklid trasy, to prakticky strávíte dva dny v terénu zatloukáním a vytahováním dřevěných kolíků, " popisuje náročnost přípravy takto dlouhé trati.

Vyjádřil ale také svůj obdiv k účastníkům: "Co je to ale za výkon oproti běžcům, kteří jsou schopni třinácti kilometrovou trasu zvládnout za 55 minut, nebo devatenácti kilometrovou trasu dokonce za hodinu a dvanáct minut. Nejen tito, ale všichni zúčastnění mají můj velký obdiv a uznání a doufám, že se s nimi budeme i nadále vídat. K účastníkům se snažíme vždy přistupovat co nejvíce osobně a komunikovat s nimi, abychom mohli naše akce dále vylepšovat. Možná je z našich akcí ještě stále trochu cítit amatérismus, ale věřím, že to jen dokresluje pohodovou atmosféru, kterou se snažíme v den závodu udržovat."

Loňští vítězové v kategorii SŠ z Gymnázia Jiřího z Poděbrad v Poděbradech Střední Čechy
Šikovně nakopnout míč je vlastně úžasná fyzika, ukázali studenti