ON-LINE reportáž o koronaviru najdete ZDE

Sám si pak nehodlá připustit variantu přesunutí, potažmo úplného zrušení celého podniku. „Děláme maximum a doufáme, že přesunutí závodu nepřijde na pořad dne,“ potvrdil.

Přípravy na závod, který by měl být zároveň vzpomínkou na nedávno zesnulého dlouholetého šéfa stáje a ikonu příbramské cyklistiky Jiřího Wimmera (pojede se jako memoriál Jiřího Wimmera), tak i přes stále probíhají v plném proudu. „Nyní organizační výbor v čele s ředitelem závodu Jiřím Kalou usilovně pracuje na vyřízení všech dopravních povolení. Dále se vedou jednání o doprovodném programu pro diváky na náměstí T. G. Masaryka,“ prozradil Volf.

Pavel Horváth se svým synem hovoří o McDonald's Cupu
McDonald's Cup se hrát nebude, patroni posílají dětem vzkaz

GP Příbram by i vzhledem k předběžnému obsazení měla být jedním z vrcholných sportovních podniků nejen na Příbramsku, ale celých středních Čechách. „Zatím jsme obdrželi účastnické žádosti od pětadvaceti týmů z celé Evropy,“ přiznal velký zájem sportovní ředitel příbramské stáje, který je rovněž jedním z členů organizačního výboru.

Přihlášen je například polský celek CCC Development team, národní tým Slovenska, německý kontinentální tým P&S Metalltechnic nebo rakouský kontinentální tým Hrinkow Advarics Cycleang. Kromě domácího CK Příbram Fany Gastro nechybí ani další české celky jako Dukla Praha, Forman Cinelli. „Očekáváme i start nejsilnějšího českého týmu Elkov Kasper, který patří k nejlepším kontinentálním celkům Evropy,“ doplnil Volf.

Autobusy MHD v Příbrami.
Příbram dál omezuje spoje městské hromadné dopravy, jezdí málo lidí

Kdy, a jestli vůbec, se cyklistická elita představí v Příbrami, ale není vůbec jasné…

Koronavirus v ČeskuZdroj: Deník