Bitvy s posledním celkem nejsou pro favorita nikdy jednoduché. Outsider se spoléhá na pevnou defenzivu a chybějící míru fotbalovosti nahradí důrazem a především pověstným srdíčkem. Viva si s tím ale poradila skvěle. Už v prvním poločase nastřílela svému soupeře osm branek, čímž zlomila jeho odpor a položila základ k úspěchu. „Kročehlavy přijely s jedním hráčem na střídání a spoléhaly se na defenzivu. Dlouho jsem takový obranný blok neviděl, ale naštěstí jsme si s tím dokázali poradit. Rychlé vedení o několik branek nás uklidnilo a zárověň bylo určující pro další průběh zápasu,“ myslí si Jakub Hausleitner.

Jaromír Jágr
AKTUÁLNĚ: Možnost využít služby Jágra žádný tým NHL nevyužil

Po změně stran hráli příbramští hráči v klidu a přestože čtyřikrát inkasovali, nepřipustili žádné žádné komplikace. Kročehlavské konto zatížili dalšími osmi góly a uštědřila poslednímu týmu krajského přeboru šestnáctigólový výprask. „Paradoxně i když hostům docházeli trochu síly, protože hrát s jedním hráčem na střídání je velmi těžké, inkasovali jsme čtyři branky. Ovšem měli jsme duel stále pod kontrolou a bylo jen otázkou kolik nasázíme branek,“ uvědomuje si převahu svého mužstva Hausleitner.

Největším měrou přispěl k přesvědčivému vítězství Luboš Kunc. Kanonýr příbramského celku se zapsal do střelecké listiny celkem pětkrát a nadále se drží v popředí tabulky střelců celé soutěže. „Jsme rádi, že se Lubošovi takhle daří. Zúročuje práci celého týmu a táhne ho směrem dopředu,“ pochválil Jakub Hausleitner výkon svého týmového kolegy.

Viva Příbram – Kročehlavy 16:5 (8:1).

U příbramské nemocnice vzniká nové parkoviště.
O režimu parkování radní rozhodnou v únoru
Příbramský cyklistický klub oslavil 90 let.
Cyklistika v Příbrami žije už 90 let