Hrálo se ve dvou skupinách po čtyřech účastnících. První dvě mužstva z každé skupiny se v semifinále utkala o postup do finále. Vzhledem k tomu, že příbramské družstvo s přehledem vyhrálo všechny zápasy ve skupině, postoupilo do semifinále z prvního místa. V semifinále chlapci narazili na druhého z vedlejší skupiny a tím bylo Gymnázium Kladno.

„Po výborném výkonu a výhře 2:0 jsme postoupili do finále. Tam nás čekalo Mnichovo Hradiště. To jsme opětovně porazili. Po vynikajícím výkonu a výsledku 2:0 máme po čase opět krajské přeborníky,“ konstatoval učitel a trenér příbramských studentů Pavel Sedláček s tím, že úspěch by jeho svěřenci nezískali i bez pomoci Dana Rosenbauma, který zajistil pomoc s dopravou a vybavením a neocenitelné byly i jeho trenérské rady.

Studenti Gymnázia pod Svatou Horou jsou přeborníci v odbíjené.Zdroj: archiv školy

Výsledkový servis

Výsledky ve skupině: Gymnázium pod Svatou Horou - Vlašim 2:0, Gymnázium pod Svatou Horou - Nymburk 2:0, Gymnázium pod Svatou Horou - Mnichovo v Hradiště 2:0.

1. semifinále: Kolín - Mnichovo Hradiště 1:2, 2. semifinále: Gymnázium pod Svatou Horou - Kladno 2:0, zápas o 3. místo: Kolín - Kladno 2:0, finále: Gymnázium pod Svatou Horou - Mnichovo Hradiště 2:0.

Příbram (v bílém) porazila doma v krajské lize Kralupy 4:1
Hokejisté Příbrami vyhráli, ale musí se zlepšit
V Milínské ulici v Příbrami chybí především parkovací místa.
Milínská ulice v Příbrami nabídne větší bezpečnost i více parkovacích míst