Na závodech ročníku 2003 v Prostějově, se z příbramských zástupců nejlépe prezentovala Kateřina Laňková, která si vyplavala v závodech na 100 metrů prsa a 100 metrů motýlek a polohových závodech na 100 a 200 metrů vyplavala čtyři zlaté medaile. Tím ovšem její medailová sbírka z Mistrovství České republiky neskončila. Dále vybojovala ještě dvě stříbrné medaile na prsařské dvoustovce a polohové čtyřstovce.

Noclehárna. Ilustrační foto.
Přichází zima, lidé bez domova vyhledávají přístřeší


V Trutnově se nejlépe vedlo Kateřině Červenkové, která získala tři zlaté medaile, když ovládla prsařskou i znakařskou dvoustovku a také polohový závod na 400 metrů. Ke třem zlatým přidala ještě další tři stříbrné medaile, které vybojovala na 800 metrů volným způsobem, polohové dvoustovce a prsařské stovce. Pozadu nezůstala ani její sestra Denisa Červenková, která si odvezla bronzovou medaili ze závodu na 200 metrů motýlek, ke které přidala ještě 4. místo na 200 metrů znak. Další reprezentanti PK Příbram Nikola Novotná a David Bálek na medaile nedosáhli, ale zaplavali si skvělé časy.

Hrající předseda Rosovic Antonín Švejnoha.
Pomýšleli jsme na postup, ale prioritou je první pětka, říká předseda Rosovic


Medaile putuje do Příbrami i z Kopřivnice, kde získal bronzovou za třetí místo Tomáš Reissmüller. Ten ji vybojoval na v souboji na 1500 metrů volným způsobem. Od zisku dalšího bronzového cenného kovu ho dělil jen malý kousek, když v polohovce na 400 metrů obsadil čtvrté místo, které znamenalo medaili bramborovou. Velkou radost udělali v Kopřivnici trenérům také Klára Stehlíková a Petr Švarc, kteří sice nezískali žádný cenný kov, ale zaplavali si nové osobní rekordy.