Příbramáci zvítězili ve 25 závodech, získali 30 bodů do světového žebříčku UCI. V Českém poháru mužů jim patří průběžné 4. místo v soutěži týmů, v soutěži jednotlivců je Martin Boubal celkově šestý. V kategorii do 23 let je na 4. místě Tomáš Jakoubek. Celkem bodovalo sedm příbramských závodníků. Martin Boubal vede Giant ligu.

Mládežníci se zúčastnili tří závodů ČP a dva již získali body. Jakoubek byl členem reprezentačního družstva pro ZM u 23 spolu s odchovanci klubu Vackem a Sedláčkem. Jakoubek zvítězil v etapovém závodě zařazeném do kalendáře UCI v kat. U23 Tour of Malopolska. Kala skončil jedenáctý při ME v kvadriatlonu, třetí nejlepší z Čechů. Družstvo mužů skončilo v časovce družstev při MR na čtvrtém místě.

Pozvánka na ČP Mem. Ch. Bataglii a Lidice 2019 VC FANY GASTRO

10. a 11.srpna 2019

Letošní ČP Mem. Ch. Bataglii byl přesunut na okruh se startem a cílem v ZÁBOŘÍ 7 km od Blatné, důvodem je dopravní situace v Blatné. Novinkou je, že ráno v 10 hodin bude startovat JAL a ve 13 hodin ČP.

VC FANY GASTRO Lidice 2019 - 54.ročník

Závod se skládá závodu Memoriálu Ch. Bataglii a nedělní časovky do vrchu, Jince – Ohrazenice Krejčovka. Hlavní závod startuje v 10:00. Po té přijde na start novinka, časovka do vrchu pro mládež, ženy a příchozí.