Loňský vítěz Roman Šimák ze Sedlčan předal putovní pohár pro vítěze soutěže Vojtěchu Kováříkovi z Višňové, (ŠK Příbram-Baník). Sám obsadil druhé místo.

Třetí skončil Ondřej Hlaváček. Oba přijeli s výpravou ŠK KDJS Sedlčany, ale v současnosti reprezentují ŠK Spartak Vlašim. Tři následující místa obsadili členové Pionýra a Šachového oddílu TJ Jince (TJ) Martin Šilhánek (5,5 bodu), Tomáš Bažant a Václav Vejr.
Ceny spolu s organizátory předávali starosta městyse Jince Josef Hála a zástupce 13. dp Štefan Roško.

Velká škoda, že z těch úplně nejmladších (HD08) se tentokrát dostavil pouze jediný Daniel Maršálek, který tudíš získal hned dvě trofeje: pro nejmladšího účastníka a pro vítěze kategorie do 8 let. Nejmladší dívkou byla Tereza Pravdová z ŠK Říčany 1925.
K ukrácení dlouhé chvíle, ale hlavně k pobavení nehrajících dětí byly opět v přízemí budovy připraveny hry a soutěže. Organizovaly je Petra Švábová, Nikola Kuchtová, Eliška Pekárková z Mirovic na Písecku a pokud jí to dovolily další úkoly i domácí Marie Maršálková.
V jednotlivých věkových kategoriích zvítězili: HD08: Daniel Maršálek (Pionýr), HD10: Tadeáš Červenka (Pionýr a TJ), HD12: Petr Pravda, HD14: Tomáš Bažant, HD16: Vojtěch Kovářík a HD18: Roman Šimák. Poděkování patří i všem dalším příznivcům, kteří pomohli v přípravě a realizaci úspěšné akce. Miroslav Maršálek, hlavní organizátor