Naposledy získali skalp vedoucích Třebusic, na které se díky tomu s osmnácti body dotáhli v tabulce a drží druhé místo o skóre před slánskou Čechií, jež doplňuje vedoucí triumvirát.

Parta okolo bývalého exligového fotbalisty Aleše Kočího, který patří k hlavním tahounům příbramského celku, by na své předchozí výkony ráda navázala i v prvním vystoupení v roce 2019, v němž se jí na domácí půdě postaví prozatímní pátý celek soutěže Atlantic Rakovník. „Jde o soupeře, který sestoupil z divize, takže nás určitě nečeká nic jednoduchého. Chceme navázat na povedený závěr podzimu, který jsme korunovali v Třebusicích. Naším cílem je držet se v popředí soutěže. Samozřejmě posun na první místo je pro nás velkou motivací. Abychom ale měli šanci, jsme si vědomi toho, že týmy, které jsme v tabulce pod námi a kolem nás, musíme porážet. To znamená uspět i proti Rakovníku,“ má jasno Marek Branžovský.

O tom, jestli se hráčům příbramské Vivy podaří na šňůru přidat sedmý vítězný korálek, se můžete přesvědčit sami. Zápas ve sportovní hale začíná v sobotu ve 20:15.

Příprava. Fotbalisté 1. FK Příbram zahájili zimní přípravu.
U Litavky zabojuje o angažmá Pilík! A co návrat Matouška?
Přípravný zápas v plzeňské hale Lokomotiva vyhrál český tým nad Německem vysoko 13:2.
Česká futsalová reprezentace bude hrát v Kutné Hoře