Osobní souboj s bezmála pětikilometrovou tratí svedlo 45 běžců a běžkyň z 24 útvarů Armády České republiky. „Mezi nimi nechybělo ani jedenáct jineckých vojáků. Trasa závodu jež vedla po lesních cestách kolem kopce Vystrkov pro ženy skončila po pěti kilometrech, na muže čekalo ještě druhé kolo. Nakonec všichni zdárně dorazili do cíle a úspěšně zvládli náročný terén, teplé počasí i stometrové převýšení tratě," informoval Michal Abrhám z jinecké posádky.

Celkovým vítězem závodu se stal příslušník Hradní stráže desátník Tomáš Ekl s časem 37 minut a 18 vteřin a mezi ženami nejlepšího času dosáhla poručice Lenka Reindlová ze Staré Boleslavi a to 23 minut 12 vteřin.

„K dosaženým výkonům závodníkům blahopřál zástupce velitele pluku podplukovník Jiří Kývala, který nejlepším běžcům v každé kategorii předal diplomy a drobné věcné dary. Z jineckých dělostřelců nejlepšího umístění dosáhli rotmistryně Martina Rašková a četař Jaroslav Štefek, kteří skončili ve svých kategoriích na druhém místě a četař František Zouhar obsadil třetí místo," doplnil Abrhám.