Koncert Jaroslava Uhlíře
KDY: 16. únor 2020, od 15 hodin
KDE: Estrádní sál, Divadlo A. Dvořáka, Příbram
ZA KOLIK: 150 nebo 210 Kč

Jedinečnou možnost zazpívat si staré známé hity legendárního Jaroslava Uhlíře spolu s jejich autorem budou mít ti, kteří navštíví v neděli estrádní sál Divadla A. Dvořáka v Příbrami. Určitě zazní hity Každý den, Není nutno nebo Loupežnická, které bude hrát Jaroslav Uhlíř na klavír. Za vstupenky zájemci zaplatí 150 nebo 210 korun. Hodinový komponovaný pořad je určen primárně pro děti, vítání jsou ale i dospělí.

Děti s rodiči bavil Jaroslav Uhlíř, běžci startovali od Bartoloměje.Zdroj: Zdenek Hejduk

Masopust v obcích Daleké Dušníky a Druhlice
KDY: 15. únor 2020, od 9 hodin
KDE: Daleké Dušníky a Druhlice
ZA KOLIK: Volně přístupné

Rej maškar projde v sobotu obcemi Daleké Dušníka a Druhlice. Sraz mají masky v 9 hodin v druhlické hasičárně, přičemž o hodinu později se masopustní průvod vydá na cestu z hřiště v Dalekých Dušníkách. Vrcholem místního masopustu bude tradiční akt zastřelení medvěda, ke kterému dojde v 15 hodin u druhlické hasičárny. Po celý den bude veřejnosti hrát skupina Toulavá kapela.

Do ulic města se vydalo mnoho rozličných masek.Zdroj: Deník / Jan Brabec

Sokolský ples Dobříš
KDY: 15. únor 2020, od 20 hodin
KDE: Sokolovna, Dobříš
ZA KOLIK: 150 Kč

Tělocvičná jednota Sokol Dobříš pořádá v sobotu sokolský ples. Ten se uskuteční v místní sokolovně, přičemž jeho začátek je naplánovaný na 20. hodinu. Po celý večer bude zúčastněné bavit hudební skupiny Dynamic Karla Čiháka. Kromě tance a volné zábavy jsou na programu také soutěže o ceny. Lístky stojí 150 korun, přičemž je možné si je zakoupit na telefonním čísle 774 342 901.

Ilustrační foto.Zdroj: Deník / Zdeněk Hejduk

Prohlídka divadla
KDY: 15. únor 2020, od 14 hodin
KDE: Divadlo A. Dvořáka, Příbram
ZA KOLIK: 50 Kč

Jedinečnou možnost nahlédnout takzvaně pod pokličku Divadla A. Dvořáka v Příbrami budou mít lidé v sobotu, a to díky organizované prohlídce divadla. Veřejnost se díky této akci blíže seznámí s historií divadla, uvidí sklady kostýmů, herecké šatny nebo maskérnu. Svou chvilku slávy si budou moci lidé užít i na prknech, co znamenají svět. Vstup je 50 korun, kapacita je omezená.

Divadlo A. Dvořáka v Příbrami.Zdroj: Radek Ctibor

Jílovišťský bál
KDY: 15. únor 2020, od 19 hodin
KDE: Sál restaurace Spark, Jíloviště
ZA KOLIK: 120 Kč

Zatančit a užít si večerní zábavu bude moci veřejnost v sobotu v Jílovišti, a to díky již šestému Jílovišťskému plesu. Ten se uskuteční na sále místní restaurace Spark. Na programu nechybí předtančení, ani bohatá tombola. K tanci a poslechu pak všem zúčastněným bude hrát Michaela Jonczyová & The Band. Začátek plesu je naplánován na 19. hodin. Vstupné je 120 korun, společenský oblek je nutností.

Ilustrační foto.Zdroj: Deník/archiv