Předchozí
1 z 7
Další

Český Šternberk
Mongolský Jurt kemp

Mongolský jurt kemp v Českém Šternberku.Mongolský jurt kemp v Českém Šternberku.Zdroj: www.altai.cz

Kemp se nachází v Českém Šternberku a nabízí ubytování v jurtách s posezením. Na místě je soukromé parkoviště. V kempu se podává asijská snídaně. Mongolský Jurt kemp má také terasu.
Příslušenství: Kamna, Mongolský autentický nábytek, Nové povlečení, Parkování, Wi-Fi u jídelny. Cena začíná na 2,500 Kč za noc.

BerounVýhledna Beroun

Výhledna Beroun.Výhledna Beroun.Zdroj: Výhledna Beroun

Vysoce hodnocené klienty je i netradiční ubytování ve výhledně v Berouně. Všechny pokoje mají kuchyň a sdílenou koupelnu. K dispozici je terasa, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Pokoje mají myčku nádobí, lednici, rychlovarnou konvici, sprchu, pantofle a psací stůl. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu, fén a ložní prádlo. Penzion stojí 38 km od Prahy a 20 km od Kladna. Na letiště Václava Havla Praha je to 33 km.

Cena začíná na 4870 korunách na noc.

UnhošťGlamping Nad Meandry

Glamping nad Meandry.Glamping nad Meandry.Zdroj: Facebook/Glamping nad Meandry

se nachází v Unhošti a nabízí nevšední, romantické a zároveň luxusní ubytování v nádherné přírodě v teepee pouhých 20 km od Prahy na hranici CHKO Křivoklátsko. Zde se snoubí krásná příroda, nádherný design indiánského teepee a pohodlí jako v hotelu. K dispozici je také 1 koupelna se sprchou a pantoflemi, ručníky a ložní prádlo.
Stanový kemp má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Minimální doba pobytu jsou zde dvě noci a cena činí pro dvě osoby 3900 korun.

Jesenice Šmoulí vesnice

Šmoulí vesnice Jesenice.Šmoulí vesnice Jesenice.Zdroj: Šmoulí vesnice Jesenice.

Pokud máte rádi pohádky, je pro Vás Šmoulí vesnice ideálním místem. Vyrostla uprostřed krásné přírody přímo na břehu velkého Jesenického rybníka. Ve vesničce je 7 domečků houbiček, které vypadají jako muchomůrka, nebo jako hříbek s housenkou na střeše. Moc pěkná je i růžová houbička s kytičkami nebo zelená muchomůrka s beruškou. Celou vesničku si samozřejmě hlídají sami šmoulové. Můžete se vyfotit s Taťkou šmoulou nebo třeba ze Šmoulinkou. Cena za jednu noc: pro 2 osoby za 2990 Kč s bufetovou snídaní.

MalešovMalešov Camp

Ondřej SlačálekOndřej SlačálekZdroj: Deník / Michal Bílek

Malešov camp nabízí osm příbytků v replikách středověkých stanů s komfortem moderního hotelu. Návštěvníci se vyspí v dobové ložnici s typicky středověkým nábytkem, ale na pohodlných postelích. Šaty a cennosti si mohou uložit do speciální truhly. Každý stan má navíc vlastní koupelnu a k dispozici je i elektrická zásuvka. V areálu je též gurmánská restaurace a kamenná lázeň s vonnými koupelemi. Cena začíná na 2500 korunách za noc pro dvě osoby.

Zámek Loučeň

Zámek Loučeň na Nymbursku.Zámek Loučeň na Nymbursku.Zdroj: archiv Zámeckého okrašlovacího spolku Loučeň

Užijte si romantický pobyt na Zámku Loučeň. V apartmánech můžete strávit krásné dny, během kterých vám přinesou snídani do postele, povečeříte při svíčkách, prohlédnete si zámek, projdete se v deseti místních labyrintech a zrelaxujete se v zámeckém bazénu či wellness. Vybrat si můžete ze čtyř dobových apartmánů a vyzkoušet si, jak se žilo například Valdštejnům. Cena za jednou noc pro dvě osoby: 6680 korun.

ChotýšanyNeobvyklé ubytování v korunách stromů

Tree House ChotýšanyTree House ChotýšanyZdroj: Resort Green Valley

Neobyčejné ubytování nabízí Tree house v resortu Green Valley v teplých měsících ve stylovém prostředí v korunách stromů ve výšce 9 metrů. V pokoji jsou připraveny deky, povlečení, svíčky, hrnečky a skleničky. Pokoj je vybaven suchou toaletou. K romantickému venkovnímu posezení na nezastřešené terase je k dispozici solitérní stůl a židle a každý den plný snídaňový košík. Cena začíná na 3900 korunách.