Krajnice strhla náklaďák do škarpy
Příbramsko - V pondělí havaroval v ranních hodinách nákladní vůz s návěsem v katastru obce Háje. Sedmatřicetiletý řidič najel na krajnici a následně se souprava převrátila na bok mimo vozovku. Vzniklá škoda se vyšplhala na 800 tisíc korun. Ke zranění osob nedošlo. Náklad musel být ještě před vyproštěním vozidla přeskládán do jiného automobilu.

Vosa jako viník dopravní nehody 
Rožmitál - Zřejmě vosa zavinila dopravní nehodu, která se stala v pondělí v katastru obce Rožmitál pod Třemšínem. Sedmadvacetiletý motorista byl údajně za jízdy obtěžován bodavým hmyzem, následkem toho vjel do protisměru, kde narazil do protijedoucího auta. To bylo po nárazu odhozeno bokem na silniční svodidla, jeho řidička a spolujezdkyně utrpěly poranění lehčího charakteru. Způsobená škoda činila 120 tisíc korun.

Hornické šprýmování.
Dny evropského dědictví v hornickém muzeu doplní vycházka se zoologem
Ilustrační foto.
V Příbrami chybí pět městských policistů

Dvě nehody motocyklistů
Příbram - V Příbrami se dva dny po sobě staly dvě motorkářské nehody, řidiči se při nich lehce zranili. V pondělí odpoledne odbočoval 67letý muž na mopedu z Evropské ulice do ulice Husovy. Přitom nezvládl řízení dopravního prostředku a vjel do protisměru, kde bokem zachytil o vozidlo stojící u křižovatky. Škoda byla odhadnuta na 31 tisíc korun.

Následující den zavinila havárii 21letá řidička osobního vozidla. Při vjíždění do ulice Generála Tesaříka přehlédla motocykl jedoucí po hlavní silnici. Dvaadvacetiletý motorkář následně narazil do přední části automobilu a poté byl ještě odražen na dva zde zaparkované vozy. V tomto případě byla škoda ve výši 105 tisíc korun.