Od 14. července je vyhlášeno pátrání po Lukáši Boučkovi, narozeném 14. 5. 1993 z Rakovníku. Na muže vydalo Okresní státní zastupitelství v Příbrami souhlas se zadržením, neboť je důvodně podezřelý ze spáchání přečinu krádeže.

Lukáš BOUČEK

Hledaný muž ví, že je v celostátním pátrání, s orgány činnými v trestním řízení však nespolupracuje a záměrně se skrývá. Jedná se o sobu bez stálého přístřeší, využívá příležitostné práce a ubytování. Dosud provedeným šetřením bylo zjištěno, že se pohybuje na území hlavního města Prahy.

Popis osoby: střední 175 cm vysoké postavy, zelené oči, krátké hnědé vlasy, hnědočerné vousy, tzv. strniště.

                

Miroslav BRVNIŠŤAN

 Od 10. července je vyhlášeno pátrání po Miroslavu Brvnišťanovi, narozeném 4. 8. 1972, s trvalým pobytem v Příbrami.

Obvodní soud pro Prahu 8 na něj vydal příkaz k zatčení, protože je důvodně podezřelý z přečinu zanedbání povinné výživy. Také je osobou bez přístřeší a policii se vyhýbá, neustále mění své telefonní kontakty. Naposledy se pohyboval v Praze a okolí.

Popis osoby: hubené 178 cm vysoké postavy, hnědé oči, krátké hnědé vlasy.

                                                                           

                                                                           

Od 2. července je v pátrání Jaroslav Korbel, narozený 2. 11. 1972 s trvalým pobytem v Březnici.

Jaroslav KORBEL

Okresní soud v Rychnově nad Kněžnou na něj vydal příkaz k zatčení, protože je důvodně podezřelý ze spáchání přečinu zanedbání povinné výživy. I on je osobou bez stálého přístřeší a před policií se záměrně skrývá. Kriminalistům se podařilo zjistit, že se pohybuje ve Strakonicích a okolí.
Popis osoby: střední 175 cm vysoké postavy, hnědé oči, rovné hnědé vlasy, hnědé vousy, tzv. bradka.

Veškeré poznatky k hledaným osobám je možné sdělit na kterékoliv oddělení Policie České republiky, na bezplatnou linku 158 nebo telefon 601 323 231.