Muž je podezřelý z přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platební prostředku a z krádeže.

Případ se stal 23. července krátce před pátou hodinou odpolední, kdy přijel k benzínové čerpací stanici hledaný řidič. „Ze stolu u pultu s občerstvením odcizil volně položenou pánskou peněženku černé barvy značky Tommy Hilfiger, ve které bylo 12 tisíc korun, platební karty, karta k čerpání pohonných hmot a doklady," popsala mluvčí policie Monika Schindlová.

Podle policie je z kamerového záznamu patrné, jak muž odcizil peněženku. Hledaný muž je ve věku mezi 30 – 40 lety, je střední postavy a má krátké tmavé vlasy se začínající pleškou. Oblečen byl do černého trička s potiskem na přední straně a do kraťasů tmavé barvy s kapsami a šňůrkou po stranách. Na nohách měl boty pravděpodobně značky cross světlé barvy.

„S ním přijela na benzínku osobním automobilem tmavé barvy žena ve věku mezi 25 – 35 lety, střední postavy, delších černých vlasů. Na sobě měla červené tílko, jeansové kraťasy po kolena a černé sportovní boty," popsala policistka Monika Schindlová.

Policie žádá veřejnost o pomoc při ztotožnění osob na přiložených fotografiích. V případě jakýchkoli informací vedoucích k uvedeným osobám můžete volat na bezplatnou linku 158 nebo na telefonní číslo 974 879 770.

Hledaný muž.

Hledaná žena.

Hledaná dvojice. Zdroj: Policie ČR