Neznámý zloděj vnikl v noci na pondělí 23. září do zmrzlinového stánku v Příbrami. „Z vnitřních prostor odcizil trezor s několika tisíci korunami,“ uvedla policejní mluvčí Monika Schindlová. Jiný pachatel poničil někdy mezi 21. a 23. zářím mobilní toaletu. „Za užití síly u ní vytrhl zadní stranu a způsobil tím škodu ve výši 15 tisíc korun,“ konstatovala mluvčí.

Škodu ve výši 120 tisíc korun způsobil neznámý zloděj, který se vloupal někdy v době od konce června do 20. září do jednoho objektu v Příbrami. „Ukradl několik stolních her, krabice s mašinkami, stavebnice vláčků a horolezecká lana,“ přiblížila zlodějův zájem Monika Schindlový s tím, že jiný nenechavec zavítal do sklepní kóje jednoho příbramského bytového domu. Odnesl si odtud šest prutů i s navijáky, stativ na pruty a další rybářské náčiní. Vzniklá škoda činila 38 tisíc korun.

Ilustrační foto.
Zlodějky vzaly úspory z nezamčeného domu, prý chtěly jen na WC

V úterý 24. září řešili policisté dva případy neplacení výživného. Osmačtyřicetiletý muž z Příbrami neplatí na své dítě od listopadu loňského roku, nyní dluží na výživném 66 tisíc korun. Sedmačtyřicetiletý muž ze Sedlčanska neplní svou vyživovací povinnost vůči svým dvěma dětem od prosince 2018, v jeho případě dluh činí 45 tisíc korun.

Škoda ve výši 160 tisíc korun vznikla při úterní dopravní nehodě, která se stala krátce po třetí hodině odpolední v katastru obce Svaté Pole. Čtyřiapadesátiletý motorista nerespektoval značku „Stůj, dej přednost v jízdě“, vjel do křižovatky a přední částí auta narazil do pravé zadní části vozidla projíždějícího po hlavní komunikaci. „To se po nárazu přetočilo přes střechu a dopadlo zpět na kola. Jeho řidička byla následně převezena do nemocnice k ošetření,“ dodala policejní mluvčí.

Ilegální pěstování konopí.
Pěstování marihuany muž vydával za zahrádkaření. Jeho bratr 'jel' v kokainu