„Tvárnicí poničil zadní dveře, do vnitřních prostor se mu však nepodařilo dostat. Poškozením způsobil škodu za 8000 korun," uvedla policejní mluvčí Monika Schindlová.

Předchozí noc pro změnu řádil jiný, zatím nezjištěný pachatel u benzínky v Krásné Hoře nad Vltavou. Po roztáhnutí mříže u klece na uskladnění propanbutanových lahví z ní osm kusů desetikilových lahví zcizil. Škoda byla vyčíslena na 14 tisíc korun.

Dva vykradené objekty na Dobříšsku

Dobříšsko - Na Dobříšsku před několika dny vykradli zloději dva objekty. V noci z 18. na 19. února se neznámý pachatel vloupal do truhlářské dílny v Dobříši. Odnesl si ruční elektrické nářadí za 55 tisíc korun.

V sobotu 20. února brzy ráno neznámý pachatel vypáčil vchodové dveře do rekreační chaty v katastru obce Mokrovraty a ukradl potraviny, alkohol a oděvy. Majiteli nemovitosti vznikla škoda za 7000 korun.

Řidič srazil chodkyni

Příbram - Dne 17. února večer se stala v Evropské ulici v Příbrami nehoda osobního vozidla značky Audi a chodce. Pětadvacetiletý řidič vyjížděl od čerpací stanice s úmyslem odbočit vpravo a pokračovat ke kruhovému objezdu Obora, při výjezdu však přehlédl zleva jdoucí osmapadesátiletou chodkyni. Žena po nárazu upadla na komunikaci a způsobila si lehké zranění. Sanitka ji převezla do nemocnice k ošetření.