Je to jednoduché a usnadní vám to život. Registrací na webu Ušetři.deník.cz získáte přístup k nabídkám, speciálním akcím nebo tipům k nakupování, aniž byste je museli sami vyhledávat.

"Pravidelně vás budeme informovat o tom, co kde je za zajímavou nabídku a novou kolekci, zda není zrovna sleva na oblíbený výrobek nebo službu. Výběr je opravdu široký a každý si tam najde „to svoje“," popisuje vedoucí projektu Radek Šafář.

Najdete zde vše: např. e-shopy s oblečením, elektronikou, sportovním vybavením, parfumérie a nabídku pro domácí mazlíčky, ale také e-shopy specializované na zdravou výživu, lékárny nebo cestovní kanceláře. Celkem můžete vybírat z více než 500 e-shopů, včetně těch, kde už pravděpodobně nyní rádi nakupujete – například Datart, Teta drogerie, AboutYou, Notino, Tescoma, Dr. Max, Hervis, Sephora a mnoho dalších.

Kromě toho, že budete "v obraze", také výrazně ušetříte. A to při každém nákupu. Web Ušetři.deník.cz totiž nabízí službu cashback, což znamená, že po každém nákupu se vám část zaplacených peněz vrátí zpátky na účet. Kolik? To záleží na konkrétním obchodu, nicméně výši "cashbacku" se vždycky dozvíte předem. „Pokaždé, když budete chtít nakupovat, se nejdříve podívejte na naše stránky, zda tam není váš oblíbený obchod. Když na něj coby registrovaní kliknete a nakoupíte, můžete takto ušetřit až tisíce korun ročně," říká Radek Šafář.

Nabídku mohou využít i podnikatelé nakupující pro svoji firmu a zaměstnance. Peníze, které dostanete zpět, můžete potom použít třeba jako odměnu pro věrné zaměstnance nebo jim udělat radost drobným dárkem či firemním večírkem…