Navíc bylo jasné, že některý z návštěvníků může domů odejet díky věrnostní soutěži na skútru. Losováním pověřili pořadatelé z Veterán klubu Sedlčany Martina Macíka juniora, úspěšného a zároveň nejmladšího účastníka Rallye Dakar. Štěstěna se usmála na manželský pár z Načeradce.

Ilustrační foto
Podlesí otáčelo drama penaltou v závěru, tu odpískal finský arbitr

Velkou radost udělal sedlčanský veterán klub také tatínkovi dvouletého Maxima Vaška předáním částky deset tisíc korun jako příspěvek na léčbu, kterou zdravotní pojišťovna nehradí. „Začátkem července synovi neurolog diagnostikoval dětskou mozkovou obrnu. Prognóza, že by jednou mohl chodit, je nadějná. Ale synek potřebuje speciální kočárek, sedačku na běžné denní činnosti doma, lehátko pro cvičení Vojtovy metody. Jednou z nejdůležitějších možností rehabilitace, která by Maxíkovi zřejmě nejvíc pomohla, je obleček TheraSuit. Čtyřtýdenní rehabilitace v něm ale stojí skoro sto tisíc korun,“ vysvětloval otec nemocného chlapečka z Jesenice u Příbrami.

Ivan Janeček a Pavel Chýle slíbili, že nepůjde o ojedinělou pomoc Veterán klubu Sedlčany a do příštího ročníku burzy její vhodnou formu ještě promyslí a doladí.

Marie Břeňová

Zástupci z okresu Příbram bojovali  v I. B třídě převážně úspěšně.
I. B třída: Příbramským zástupcům se dařilo! Padly jenom Daleké Dušní