„Ještě jednou se omlouváme za technické nedostatky při utkání s Řeckem. Technik nedokázal závadu vyřešit, ale nyní jsme připraveni," řekl organizátor Ondřej Lachman.

Doprovodný program bude tentokrát rozšířen a lidé se mohou na náměstí bavit již od 18 hodin. „Chceme lidem vynahradit zmeškaný zápas s Řeckem a navnadit je na večer," přiblížil Lachman.

Během doprovodného programu vyhlásí moderátor chvíli, kdy se začne točit pivo zdarma. Podle pořadatelů by mělo jít o jeden sud.
Kromě sledování zápasů můžete vyhrát reprezentační dres, automobil Hynudai na víkend nebo některou z cen od sponzora akce 1.FK Příbram.
Pro návštěvníky je opět připraveno sezení, občerstvení, míchané drinky, soutěže a after párty.

V čem se bude na náměstí soutěžit? Vyzkoušet si můžete slalom na rychlost, střelbu na přesnost a také žonglování, které minule ovládl mladý fotbalista, který udělal přes 300 nožiček. Zkuste ho překonat! Na náměstí mají také dorazit dvě posádky, které s fotbalem nemají mnoho společného, ale na Příbramsku jsou ve světě sportu velmi známé. Jezdci sidecarcross Tomáš a Ondřej Čermákovi jsou jednou z nejlepších posádek v ČR. Účastnili se seriálu mistrovství světa, Mistrovství Německa, Mistrovství Belgie a Mistrovství ČR.

Druhou posádkou je Černý Racing. Nejlepší tuzemská posádka rally ve „dvoukolkách" Jan Černý a Pavel Kohout, účastníci Mezinárodního mistrovství ČR a Mistrovství Evropy.

Organizátoři si chtějí nechat na přípravu dostatek času, aby mohli řešit eventuální problémy. „S obrazovkou jsme minule nic dělat nemohli. Závada byla na straně majitele LED obrazovky. Odpovědnosti se ale nezříkáme," uzavřel Ondřej Lachman. Na after párty v klubu No.1 zahraje prvoligový fotbalista a Dj Martin Šlapák.