Zásadně nesouhlasí 
s tím, že by se holubi měli hubit. Miluška Stodolová žije 
s bratrem, sestrou a maminkou v jedné domácnosti. Logo projektu Řád srdce.Vzhledem k jejímu zdravotnímu stavu se nedovyučila a jen těžko hledala práci. Vždycky ale byla ten, kdo se cítil být zodpovědný za sourozence i maminku. V současné době pracuje jako dělnice „na cukrárně", jak sama říká a podporuje své příbuzné nejen psychicky, ale i po finanční stránce. „Jsme tým, navzájem si pomáháme, doplňujeme se," hýří dobrou náladou Miluška Stodolová.

V tom, že nikdo ze sourozenců nezaložil rodinu, spatřuje Miluška Stodolová výhodu. „Máme na sebe čas, hrajeme stolní hry a je nám spolu dobře," říká.

Stodolovi pomáhají nejen sobě navzájem ale i zvířatům. Ve dvoře mezi domy na sídlišti například chodí krmit kocoura. „Dali jsme mu jméno Gerald podle knihy Zaklínač od Sapkowskiho, ale říkáme mu Gery," svěřuje se Miluška., vášnivá čtenářka knih od Tolkiena a jiné dobrodružné literatury.

Maminka, se kterou Miluška a dva sourozenci sdílí domácnost, letos oslavila sedmdesátiny. „Je sice hodně soběstačná, ale snažíme se jí ve všem pomáhat, jak jen to jde," dodává Miluška.

Narodila se 6. května 1967 v Příbrami, základní školu odstartovala ve Věšíně a následovalo stěhování na Táborsko. Devátou třídu zakončila v Příbrami, kde doposud žije s maminkou a dvěma sourozenci. Ze zdravotních důvodů se nevyučila a nastoupila do státního podniku Hamiro.

Po revoluci prošla několika profesemi a nyní pracuje v cukrárně. Přes trable neztrácí sílu a úsměv, za což ji rodina nominovala na Řád srdce.