Oprava zázemí by vyšla na téměř sedm milionů korun, přičemž náklady by ze šedesáti procent pokryla dotace.

Místostarosta Václav Švenda připomněl, že existuje pracovní skupina, která připravuje návrh celkové rekonstrukce akvaparku, ve které jsou zástupci veřejnosti a sportovci. „Tento náš nápad ohledně šaten chceme podrobit širší diskuzi ještě v pracovní skupině, aby, pokud se v bazénu bude něco dělat, aby to mělo z hlediska celku hlavu a patu," uvedl Švenda. Reagoval tak na upozornění opozice, že by vedení města mělo řešit také kvalitní energetické zázemí, strojovnu, vytápění a další věci v rekreačním areálu.
Dotaci na opravu zázemí akvaparku je nutné letos vyčerpat, celý projekt ale není nutné v letošním roce dokončit.

Kontrola zimního stadionu
Zastupitelé se během zasedání zabývali i zprávou o kontrole provedené na zimním stadionu. Podle posudku obsluhuje zařízení personál bez řádného proškolení a dokumenty nejsou aktualizované.

S některými výtkami ale ředitel sportovních zařízení Jiří Holobrada nesouhlasil. „Myslím, že obsluha svojí práci provádí dobře. Ale uznávám, že administrativní část byla ve špatném stavu," řekl Holobrada. Zastupitelé proto uložili řediteli sportovních zařízení Jiřímu Holobradovi neprodleně odstranit závady a předložit zprávu o bezpečnosti provozu zimního stadionu. ČTK, Kateřina Chourová