„Je to žena, která ve svém životě jakoby proplouvá a neumí řešit podstatné věci, dostává jednu ránu za druhou, vždycky se zvedne a jde dál, nějakým způsobem ji to poznamená 
a vždycky, když přicházejí problémy, tak ona je nechce řešit. Ty problémy vás ale vždycky doženou," popsala Laurinová svou roli v Čechovově hře.

Sabina Laurinová svede v příbramském divadle boj o višňový sad.Režisér a umělecký šéf příbramské scény Milan Schejbal s Laurinovou počítá i do budoucna. Často prý zjišťuje, že lidé mají o ní zkreslený obrázek kvůli tomu, jak je prezentována v médiích. Její kvality se ale podle něj ukázaly už v dramatizaci Dumasova románu Dáma s kaméliemi, kde ztvárnila hlavní roli v příběhu kurtizány, jež poznala pravou lásku, ale nemůže ji naplno prožít.

Výborně podle Schejbala hostující herečka zapadla také do souboru. Laurinová má prý na role v Příbrami štěstí, za oběma postavami si stojí 
a myslí si, že je snad ani nehraje, ale žije.

Sabina Laurinová svede v příbramském divadle boj o višňový sad.„Cítím se v ní velmi přirozeně a dobře," popsala své nejnovější zkušenosti s úlohou Raněvské. Stejně jako Roman Štabrňák, který hraje podnikatele Lopachina, a nakonec i režisér Schejbal se s Čechovem na jevišti setkala poprvé. Višňový sad bývá považován za vůbec nejlepší Čechovovo dramatické dílo. Jeho příběh se točí kolem prodeje starousedlého panství, ale vypráví přitom také o zmarněných a zároveň komických osudech jeho původních i nových obyvatel.

Příbramské divadlo představení uvede na čtvrteční a páteční premiéře vždy od 19 hodin.

Sabina Laurinová svede v příbramském divadle boj o višňový sad.