Sedlčany - Sedlčanský klub Pohoda drží uměleckou laťku velmi vysoko. Na sobotu si produkční pozvali cenou Apollo oceněného písničkáře a rapera Bonuse. Jeho texty a hudba se dají směle označit jako originální. Spolu s ním roztančí Sedlčany skupina Lahar a indie-rocková kapela Please The Trees.

Příbram - Sdružení Toadstool organizuje několik akcí do roka a vrcholem jejich činnosti je skateboardové klání s názvem Skateshot. V sobotu od 13 hodin budou v příbramském skateparku létat jezdci na prknech a večer je připraven hudební program. Vystoupí dvě kapely a Djs.

Rožmitál - Historický Den s královnou Johankou je dobovou akcí, která má již několikaletou historii. Do Rožmitálu se v sobotu sjedou šermíři, kejklíři, stánkaři a řemeslníci z různých koutů. Těšit se můžete na historický průvod, otevření nového muzea hasičů a večerní vystoupení Rosenthálců a skupiny Ginevra.

Příbram - V neděli do Příbrami dorazí jedna z nejuznávanějších kapel současnosti. Čechomor za sebou mají několik vydaných alb a koncertní vystoupení nejen v České republice, ale také v zámoří. Koncert začíná ve 20 hodin.