Do turnaje se přihlásilo 15 dvojic tenistů. Ač předpověď počasí všem naháněla husí kůži, nakonec vše dopadlo výborně a turnaj se odehrál bez deště. V malém finále se na třetím místě umístili pánové Miroslav Podzimek s Václavem Velátem, na druhém místě zástupci firmy Energon Dobříš s.r.o. ve složení Jan Ježek a Václav Pechač a prvenství vybojovala dvojice Kovohutě - Cech Miroslav Jarolímek s Petrem Pistulkou.

Všichni však čekali, jak dopadne velké finále, neboť sestava byla letos opravdu silná. Na třetí příčce se umístili zástupci firmy Sedláček s.r.o. ve složení Pavel Valíček a Martin Hadač.

O prvenství se čestně „poprali" zástupci Pbtisku a.s. a Kooperativy pojišťovny, a.s. Zápas byl velmi vyrovnaný, ale nakonec se karta obrátila ve prospěch Pbtisku a.s., který reprezentovali letos pánové Jaroslav Škudrna s Tomášem Trnovským, kteří vybojovali nádherný broušený pohár Rückl Crystal. Velmi krásnou druhou příčku si právem zasloužila dvojice z Kooperativy pojišťovny, a.s. ve složení Vladimír Urban a Filip Fišer.

Děkujeme všem partnerům za pěkné ceny, které jsme mohli předat vítězným firmám a věřím, že i příští již 22. ročník tenisu bude pokračovat opět na kurtech TK Bohutín, kde nám zástupci klubu vychází maximálně vstříc. Irena Karpíšková, ředitelka OHK Příbram